Trofæaften til storvildtjæger Købmand Keld Hansen,Søndervig. Den 5. august 2014.

Trofæaftenen er arrangeret i i samarbejde med Lønborg/Vostrup Jagtforening.

Aftenen starter med rundtur i Kelds skov, med mulighed for at se vildt, hører fortællinger om stedet og om hvordan han driver jagten m.m. I området ligger Kelds “jagthytte” med over 500 trofæer. Ca. 150 forskellige arter. Alt sammen noget Keld selv har skudt på sine jagter.

Efter rundturen er der lagt op til en god og hyggelig aften, med både foredrag, smørrebrød, kaffe ,te, øl og vand. Samt ikke mindst jagtberetninger fra hele verden.

Der er et begrænset antal billetter, så det er efter først til mølle princippet.

Pris pr. tilmeldt medlem fra Tarm jagtforening er kun 100,00 kr.

Tilmelding inden 1. august til Derek Ruskin. 30570260

Vi mødes på p-pladsen bag ved Bechs hotel, vi har arrangeret samkørsel i bus. Så er der tid til snak og hygge undervejs. Mødetid kl. 18.00. Der er en times kørsel dertil.

Venlig hilsen bestyrelsen