Årets Julejagt 2016

Onsdag d. 28 december 2016, var vi 24 jægere til årets sidste fællesjagt. vi mødtes til fælles morgenmad og det var rigtig fint vejr. Vi tog alle 7 sorter i et træk, om formiddagen var der ikke meget at komme efter, men om eftermiddagen blev der skudt til fasaner, råvildt og snepper. Det var en rigtig god dag, dog blev udbyttet sparsomt med 1 sneppe og et bukkelam. Efter endt jagt, blev der serveret gule ærter, som blev indtaget i skydehuset i hyggeligt samvær.

De stolte jægere er fra venstre Kurt Mathiasen 1 sneppe og Morten Christensen 1 bukkelam

Dagens ben gæt vinder blev Steen Rohde.

Tarm jagtforenings bestyrelse vil gerne takke alle vores frivillige for jeres store indsats i det forgangne år og samtidig ønske alle medlemmer et rigtigt godt Nytår.