Årets 3. fællesjagt 2014

Lørdag d. 6. december mødte 16 jægere op til årets 3. fællesjagt. Det var en flot dag med solskin og plusgrader. Der blev set en del vildt og der blev skudt forbi en del vildt. Dagens udbytte blev 3 snepper, 1 bukkelam, 1 fasan og 2 skovduer.

En flot parade

De stolte jægere, fra venstre: Morten Christensen 1 sneppe og 1 bukkelam. Jan Kjeldsen 1 sneppe. Niels Poulsen 1 sneppe. Derek Ruskin 1 fasan og 2 skovduer.

Et kæmpe stort tillykke til Jan Kjeldsen med hans 1. sneppe

Jan Kjeldsen får den traditionelle velkomst i sneppeklubben med en hjælpende hånd fra Morten Christensen.

HUSK! Der er fællesjagt lørdag d. 27. december kl. 9.00. Hvis du vil spise gule ærter skal du tilmelde dig hos Bent Iversen på tlf. 40150822. Medbring selv service.